image

Ιστορικό

Κατηγορία: Χημεία & Τεχνολογία

Άρχισε να λειτουργεί σχεδόν παράλληλα με την ίδρυση του Ινστιτούτου Σιτηρών το 1926. Στεγάζεται σε κτίριο 800 τ.μ. στο χώρο... περισσότερα

 

 

image

Ερευνητικές Δραστηριότητες

Κατηγορία: Χημεία & Τεχνολογία

Έρευνα & ανάπτυξη αναλυτικών μεθόδων για τον χημικό χαρακτηρισμό και την αξιολόγηση της ποιότητας των σιτηρών και άλλων προϊόντων... περισσότερα

 

 

image

Εξοπλισμός

Κατηγορία: Χημεία & Τεχνολογία

To Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων είναι εξοπλισμένο με τα κατάλληλα επιστημονικά όργανα... περισσότερα

 

 

image

Αναλύσεις σιτηρών & άλλων προϊόντων φυτικής προέλευσης

Κατηγορία: Χημεία & Τεχνολογία

Το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της ποιότητας των σιτηρών και των προϊόντων τους... περισσότερα

 

 

image

Φυσική σημασία κριτηρίων ποιότητας σιτηρών

Κατηγορία: Χημεία & Τεχνολογία

Το βάρος ανά μονάδα όγκου αποτελεί ένα από τα πιο απλά και ευρέως χρησιμοποιούμενα κριτήρια ποιότητας σιταριού... περισσότερα

 

 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Δρ. Ηρακλή Μαρία 
Εντεταλμένη Ερευνήτρια

Τεχνολογία & Χημική Ανάλυση Προϊόντων Φυτικής Προέλευσης
Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 570 01 
Τηλ. +302310471544 (εσωτερικό 201)
Fax +302310473024

e-mail: irakli@cerealinstitute.gr